• Standaard header

Debiteurenbeheer

Laten uw klanten u regelmatig met onbetaalde rekeningen zitten? En heeft u geen tijd of zin om hier achter aan te moeten gaan? Dan kunt u ook bij LIME Incasso terecht voor Debiteurenbeheer. Hiervoor hebben we een tweetal passende oplossingen:

Belservice:

Wij zullen tegen een uurtarief onder uw naam de klanten bellen om te zorgen dat de openstaande factuur/facturen zo snel mogelijk betaald worden. U belast uw klanten (nog) niet met incassokosten maar voert de druk wel op.

Wordt er niet betaald zullen we overgaan op minnelijke incasso en zullen we de incassokosten verhalen op de debiteur.

Pré-incasso:

Wij sturen eenmalig een brief naar de debiteur met een laatste sommatie tot betalen. Wordt er niet betaald zullen we over gaan op incasso en zullen de incassokosten verhalen op de debiteur.

 • Soorten Incasso

  Soorten Incasso

  U heeft al kosten gemaakt door een dienst of product te leveren, vervolgens blijft de debiteur in gebreken met de betaling.

  Lees meer
 • Advies op maat

  Advies op maat

  In veel gevallen kan een aanpassing in uw algemene voorwaarden een hoop gedoe voorkomen. Wij geven u graag advies op maat.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.