• Standaard header

Advies op maat

In veel gevallen kan een aanpassing in uw algemene voorwaarden een hoop gedoe voorkomen. Wij geven u graag advies op maat zodat u gerust kunt terug vallen op uw voorwaarden.

Vraag ons naar de voorwaarden en tarieven via info@limeincasso.nl

LIME Incasso heeft géén incasso abonnementen. Wij zijn erg flexibel en passen ons aan uw wensen aan. Zo kunt u met een gerust hart uw zaken uit handen geven en er op vertrouwen dat het op een nette en juiste manier opgelost wordt zonder er (veel) voor te hoeven te betalen.

 • Soorten Incasso

  Soorten Incasso

  U heeft al kosten gemaakt door een dienst of product te leveren, vervolgens blijft de debiteur in gebreken met de betaling.

  Lees meer
 • Debiteurenbeheer

  Debiteurenbeheer

  Laten uw klanten u regelmatig met onbetaalde rekeningen zitten? En heeft u geen tijd of zin om hier achter aan te moeten gaan?

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.